VERSLAG

Wedstrijd: HHC 1 - Club HAC 1
Datum: 18-09-2013 / 20:00
Uitslag: 2-4


Club Hac toont veerkracht

Wedstrijdverslag HHC 1 - Club HAC 1

Woensdagavond speelde Club HAC 1 zijn derde wedstrijd van het seizoen tegen HHC 1. Na een goede overwinning afgelopen vrijdag op ABC Hekwerk stond ditmaal een lastige uitwedstrijd op het programma. HHC begon het seizoen met een verliespartij en was woensdagavond op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Club HAC dat vanavond zonder zijn aanvoerder Patrick Verdouw en aanwinst Tigran Gabrelian deed, wilde de goede lijn van afgelopen vrijdag doorzetten.
De wedstrijd eindigde in een 2-4 overwinning van de voetballers uit Twello.

Na een doelpuntloze eerste helft brak de wedstrijd langzaam los nadat scheidsrechter Spijkers Club Hac speler Hazael Martis met geel naar de zijkant stuurde. De thuisploeg wist goed gebruik te maken van een man- meer situatie en kwam zodoende op een verdiende 1-0 voorsprong. Uit een volgende gele kaart voor Hischam Mazid wegens praten tegen de scheidsrechter, strafte de aanvaller van HHC een fout in de verdediging goed af. Dit betekende de 2-0 voor HHC! Duidelijk was dat Club Hac niet bij de les was. Het had de scheidsrechter tegen en wist de kansen niet benutten. De keeper van HHC redde keer op keer op de schoten van Sercan Demirel, Hischam Mazid en Hazael Martis. Echter, was het nu een speler van HHC dat geel kreeg voor een overtreding. Club Hac kon de man- meer situatie niet benutten. Uit de eerstvolgende aanval waarin de bal bleef hangen voor de voet van Hazael Martis voorin, werd de 2-1 op het scorebord gezet.
De 2-1 gaf het team meer moed en zelfvertrouwen, want vlak na de 2-1 kwam de gelijkmaker. Dit keer was de reserve- aanvoerder Sercan Demirel die scoorde. Na een goede één- twee met Hischam Mazid kon Sercan Demirel de bal binnen tikken. De gelijkmaker voor HAC gaf het team extra motivatie om op zoek te gaan naar de volgende goal. Deze viel tien minuten voor tijd. Hischam Mazid kwam zijn man goed voorbij met een mooie actie en schoot koel onder de keeper door. HHC was aangeslagen. Na de 2-3 zocht HHC meer de aanval. Club Hac keeper Oktay Sevilir hield zijn team op de been met goede reddingen. Nadat HHC gaten achterin gaten liet vallen, maakte Club Hac 2-4 via Halil Aslan. Uit een goede counter, opgezet door Sercan Demirel, gaf Hischam Mazid de bal, zonder aanname, diagonaal door naar de tweede paal, waar Halil Aslan de bal simpel binnen kon tikken. De resterende twee minuten werd daarna goed uitgespeeld en konden de drie punten mee naar Twello!

Conclusie:

In een matige wedstrijd trok Club Hac Twello de wedstrijd uiteindelijk met 2-4 naar zich toe. Club Hac toonde veerkracht en boog een 2-0 achterstand om in een 2-4 overwinning. Volgende week vrijdag staat de volgende wedstrijd op het programma. ZVZ uit Zieuwent is dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 21:00 in de sporthal Jachtlust.

Opstelling:

Oktay Sevilir, Hazael Martis, Halil Aslan, Hischam Mazid, Sercan Demirel, Jeremy Verdouw.

Eindstand 2-4 (0-0).Klik hier om terug te gaan